betonklinkers

Betonklinkers horen tot de sterkste stenen die u kunt kopen om uw tuin te bestraten. Ze worden ook veel gebruikt voor opritten en bedrijventerreinen omdat ze bestand zijn tegen zware belasting. Ze zijn bovendien makkelijk te verwerken en relatief goedkoop. Zeker wanneer u besluit gebruikte betonklinkers te kopen.

Gebruikte bkk’s los gestort vanaf € 3,75 per m². Transport op aanvraag.

Op pallets gestapeld is 2 euro extra per m²

Prijzen ex btw

Gebruikte betonklinkers

U kunt bij goedkopeklinker.nl betonklinkers kopen in diverse kleuren en maten. Wij verkopen uitsluitend gebruikte stenen en keien omdat klinkers bij uitstek producten zijn die hun kwaliteit niet of nauwelijks verliezen naarmate de levensduur stijgt. Sterker nog; gebruikte stenen en klinkers worden in de loop van de tijd slijt- en kleurvaster. Bovendien is de betonklinker dankzij het mengsel van zand, grind en cement een van de sterkste, maar tevens ook een van de meest duurzame klinkers die u kunt kopen. Het is dus een steen die heel goed opnieuw te gebruiken is.

Soorten klinkers

Betonklinkers zijn in meerdere formaten te verkrijgen. De bekendste standaardformaten zijn:

Waaltjes (vijfduimers): 20×5×8 cm (lengte-breedte verhouding: 4:1)
Dikformaten (zevenduimers): 20×7×8 cm (lengte-breedte verhouding: 3:1)
Klinkerkeien (tienduimers): 20×10×8 cm (lengte-breedte verhouding: 2:1)

Ook kunt u de betonklinkers kopen in verschillende kleuren. Hoewel grijs tegenwoordig het meest gangbaar is, is de klinker ook in uiteenlopende tinten bruin, zwart, geel en rood te krijgen. Omdat de betonklinker een duurzame steen is die dankzij zijn formaat makkelijk gelegd kan worden, is de betonklinker een populaire straatsteen voor het aanleggen van tuinen, opritten, terrassen, parkeerplaatsen en bedrijventerreinen.

Betonklinkers kopen